Slide

WordPress verkkosivut

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yrityksen verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Suunnittelemme sivuston tarpeita vastaavaksi yhdessä asiakkaan kanssa, toteutamme sivuston helppokäyttöisen suomenkielisen WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, ja ylläpidämme sivuston palvelimillamme.

Tarpeitasi palveleva

Suunnittelemme sivuston palvelemaan tarpeitanne yhdessä asiakkaan kanssa.

Responsiivinen

Sivuston responsiivinen toteutus takaa hyvän kokemuksen laitteella kuin laitteella.

Helppokäyttöinen

Suomenkielinen julkaisujärjestelmä tekee sivuston ylläpidosta helppoa.

Tietoturvapäivitykset

Automaattiset päivitykset pitävät tietoturvan kunnossa ja ongelmat poissa.

Tiesitkö?

32% kaikista maailman sivustoista on rakennettu WordPressin päälle.

Saumaton toiminta

Yrityksen verkkosivusto on nykyaikana usein se ensimmäinen ja joskus myös ainut kontaktipinta asiakkaaseen. Verkkosivusto pitää nähdä olennaisena osana yrityksen viestintä strategiaa. Verkkosivuston onkin syytä toimia saumattomasti yhdessä yrityksen muiden viestikanavien ja kampanjoiden kanssa. Verkkosivustomme ovat luonnollisesti yhdistettävissä kaikkiin muihin tarjoamiimme sähköisen viestinnän palveluihin.

Kontaktipinta asiakkaaseen

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yrityksen verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Suunnittelemme sivuston tarpeita vastaavaksi yhdessä asiakkaan kanssa, toteutamme sivuston helppokäyttöisen suomenkielisen julkaisujärjestelmän päälle, ja ylläpidämme sivuston palvelimillamme.